București
0744165594
organizator@exporocado.ro

The heart of the shaman – the oracle and the art of divination

Următorul eveniment

Hotel CARO, Strada Barbu Văcărescu 164A
București, București România
+ Harta Google
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

The heart of the shaman – the oracle and the art of divination

25 septembrie 19:00 - 27 septembrie 13:00

Alberto Viloldo, Profesor universitar, este medic antropologist si un renumit autor internațional care studiază practici de vindecare șamanică în Amazon și Anzi de peste treizeci de ani. Este fondatorul Societații Patru Vânturi, iar cea mai recentă carte a sa se numește Cum să îți crești un nou corp: Cum Spiritul și Puterea Nutrienților din Plante îți Influențează Sănătatea.

Inima Șamanului: Oracolul și Arta Divinației

 

In vest, mulți dintre noi cresc insușindu-și “povestea originală” a culturii noastre, aceea de izgoniți din paradis și separați de Creatorul nostru divin. Această poveste a decăderii are tendința de a pătrunde în viețile noastre fie că suntem crescuți într-un cămin religios sau nu, cauzându-ne multă suferință. În acest program, veți studia practici străveci de vindecare folosite de către șamani și veți ajunge să ințelegeți ca dacă ne dorim să ne vindecăm rănile la orice nivel, este crucial să renunțăm la acest mit și să descoperim că noi nu am părăsit niciodată Grădina Raiului.

Acest workshop va prezenta modalități de reconectare cu natura prin intermediul remediilor energetice șamanice. Vi se va arata arta divinației – cum sa invocați ințelepciune și intuiție de la Spirit și marile puteri ale naturii – de asemenea veți descoperi ceea ce șamanii din munții Anzi numesc visul sacru: revelația misiunii noastre în viață și locul nostru în Cosmos.

 

Detalii

Începere:
25 septembrie 19:00
Se termină:
27 septembrie 13:00
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, , ,

Organizatori

Roxana Costache
ExpoROCADO

Loc de întâlnire

Hotel CARO
Strada Barbu Văcărescu 164A
București, București România
+ Harta Google
Telefon:
0748111370, +4021-208-6100
Sit web:
hotelcaro.ro