București
0744165594
organizator@exporocado.ro

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo la București

În perioada 25-27septembrie 2020, Alberto Vlloldo ține un curs la Hotel Caro – Bucuresti.

Vă invităm să vă alăturați la această expunere.

 

Inima Șamanului: Oracolul și Arta Divinației

       Alberto Villoldo, profesor universitar, este medic antropologist si un renumit autor internațional care studiază practici de vindecare șamanică în Amazon și Anzi de peste treizeci de ani. Este fondatorul Societații Patru Vânturi, iar cea mai recentă carte a sa se numește „Un Nou Trup: Cum Spiritul și Puterea Nutrienților din Plante îți Influențează Sănătatea„.

 

        În vest, mulți dintre noi cresc insușindu-și “povestea originală” a culturii noastre, aceea de izgoniți din paradis și separați de Creatorul nostru divin. Această poveste a decăderii are tendința de a pătrunde în viețile noastre fie că suntem crescuți într-un cămin religios sau nu, cauzându-ne multă suferință. 

        În acest program, veți studia practici străvechi de vindecare folosite de către șamani și veți ajunge să înțelegeți că dacă ne dorim să ne vindecăm rănile la orice nivel, este crucial să renunțăm la acest mit și să descoperim că noi nu am părăsit niciodată Grădina Raiului.

Acest workshop vă prezentă modalități de reconectare cu natura prin intermediul remediilor energetice șamanice. Vi se va arata arta divinației – cum sa invocați ințelepciune și intuiție de la Spirit și marile puteri ale naturii – de asemenea veți descoperi ceea ce șamanii din munții Anzi numesc visul sacru: revelația misiunii noastre în viață și locul nostru în Cosmos.

Alege biletul

Aici puteți alege tipul de bilet pe care il doriti

200 €

Early-bird

  • Eveniment
  • Coffe Break

300 €

Standard

  • Eveniment
  • Coffe Break

600 €

VIP

  • Eveniment
  • Coffe Brek
  • Cadou surpriză
  • Prânz cu Dr. Alberto Villoldo, duminică 27 Septembrie

Contact

Dacă aveți o întrebări legate de eveniment, sau o nelămurire 

nu ezitați să ne contactați la :

Telefon

Între orele 9:00 - 19:00 Luni -Vineri

0744.165.594

E-mail

Lorem ipsum dolor sit amet,

organizator@exporocado.ro